[Arkiverad] Stötta projektet!

5 fantastiska sätt att stötta vår jakt efter Sveriges bästa motionsspår:


1. Nominera ditt favoritspår!
Vi vill besöka de bästa spåren i varje kommun, men än så länge saknar många kommuner en bra kandidat. Kontakta oss och berätta om det bästa spåret i en kommun som just du har bra koll på!

2. Följ oss på Facebook!
Gå in på www.facebook.com/sverigesbastamotionsspar och gilla vår facebooksida! Här får du dagliga uppdateringar om var vi befinner oss och vad vi kör för träningspass på de olika orterna. Genom att gilla sidan hjälper du till att uppmärksamma projektet och sprida det bland andra intresserade.

3. Skänk 10:- till vår swishkampanj!
Sveriges bästa motionsspår har ett alldeles eget swishkonto. Känner du att du kan undvara en tia eller mer till ett projekt som det här, swisha till nummer 0725061658. Inget bidrag är för litet, vi är tacksamma för allt stöd!

4. Bjud på mat, boende eller bara sällskap när vi besöker just din kommun!
Eftersom vi jobbar "ideellt" med det här projektet är precis alla bidrag välkomna. En tvätt, en dusch, en säng, en måltid eller bara träningssällskap - vi blir glada oavsett vad! Hör av dig via facebook eller vår kontaktsida här på bloggen.

5. Låt ditt företag sponsra oss!
De företag som väljer att sponsra oss har en unik möjlighet att synas här på hemsidan, på facebook och kanske framför allt i de bästa, mest välbesökta löpspåren över hela Sverige. Kontakta oss genast så diskuterar vi ramarna för ett kanonsamarbete! I första hand söker vi företag som kan erbjuda transport, mat, boende, löputrustning och mobilt bredband.