söndag 26 mars 2017

Våra älskade samarbetspartners!

Uppesittarkväll! Dagens spår, det tionde på vår nedräkning av Sveriges 100 bästa motionsspår, är schemalagt först till 22:00, så håll dig vaken! Men innan vi avslutar den första tian på vår topplistans tänkte vi passa på att uppmärksamma våra samarbetspartners, de som hjälper oss att göra projektet möjligt.

Vi kan väl börja med Spring. Bättre bevakning av svensk löpning går inte att hitta! Vi är själva stora fan av tidningen och som ni kanske minns blev Oskar dagens Springmedlem för inte så länge sedan. Det bästa med medlemskapet är den tjocka guldtacka till tidning som dimper ner i brevlådan varannan månad, alltid minst 100 sidor fullspäckade med rykande färska reportage och artiklar om både det ena och det andra som har med löpning att göra. Från Finnkampen till Ultravasan, banintervaller till traillöpning, styrketräning till motionslöpning och så vidare - Spring täcker det mesta. I nästa nummer kommer ni bland annat kunna läsa vårt reportage om vad som särpräglar ett bra motionsspår och hur de en gång kom till. Läs mer och bli medlem på www.springlfa.se!


Spring - Löpning för alla

Vi fortsätter med Marathongruppen. Det som började 1979 som ett samarbete mellan två idrottsföreningar, Hässelby SK och Spårvägens FK, har nu utvecklats till landets proffsigaste arrangörsgrupp för stora idrottsevenemang. Då var det bara Stockholm Marathon, men sedan dess har Marathongruppens verksamhet vuxit rejält. Bara i år står de bakom Vårruset, Tjejmilen, Tjurruset, Bellmanstafetten och många fler lopp än så. Näst på tur är Asics Premiärmilen 1:a April.

Pinsamt nog har varken jag eller Oskar någonsin deltagit i något av Marathongruppens evenemang, men när vi surfar runt på http://marathongruppen.se/ inser vi att vi får ta och ändra på det. Frågan är bara vilket av alla lopp vi ska satsa på...


Marathongruppen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar