måndag 18 juli 2016

Dag 18

Ännu en toppendag på jobbet. Det verkar som att bra spår smittar av sig - om en kommun satsar på sina spåranläggningar så vill inte grannkommunerna vara sämre. Söderhamn, Ockelbo, Gävle och Sandviken, fyra kommuner i Norrlands sydostligaste hörn, har alla levererat anläggningar i toppklass. Efter ett antal bottennapp, som ett besök på en norrländsk skidstadion ofta kan vara ur ett löparperspektiv, är detta något som gläder. 


Vi har också gjort ytterligare en medidebut. I förra veckan ringde Oskar in till Rikard Myrenberg i P1:s Radiokorrespondenterna med en fråga om säkerheten i Afrika. Det var första gången hans röst hördes över FM-frekvensen, men nu har han tagit ett steg till med en 17 minuter lång radiointervju om projektet i Eftermiddag i P4 Gävleborg. Hela intervjun kan ni höra på P4 Gävleborgs hemsida. Intervjun börjar 10 minuter in i programmet som sändes tidigare idag (Måndag 2016-07-18)

Oskars radiodebut på bild!

1 kommentar:

  1. Stöder detta projekt starkt. Kommer antagligen att köpa boken. Förslag: Var 10:e dag eller så kan väl göra en bloggpost över vilka kommuner ni har klarat av hittills och vilka ni tvingats hoppa över.

    SvaraRadera