lördag 27 augusti 2016

Tack!

Vid Skene SoIS vackra friluftsanläggning tog vi chansen att spela in en tackfilm till alla våra generösa sponsorer där ute i landet. Vi riktar oss till er, privatpersonerna som frivilligt valt att skänka en peng till vårt ädla syfte: att hitta och uppmärksamma Sveriges bästa motionsspår. Stort tack! Ni hjälper inte bara två unga killar att färdas riket runt för att springa motionsspår, på sikt är ni också med och bidrar till svensk folkhälsa, föreningslivet och all annan härlig aktivitet runt motionsspåren. Åtminstone är det just det som är tanken med boken som vi samlar material till under resan.


Hittills har vi fått in mer än 8000:- till resan och jakten efter Sveriges bästa motionsspår. Vill du också stötta projektet så kan du swisha valfri summa till 0725061658 eller läsa om fler alternativ under Stötta projektet. Allt överskott från swishkampanjen kommer att gå till välgörande ändamål när resan är över.

Till sist ett litet förtydligande:

I sången sjunger vi om Sveriges Bästa Motionsspårs-avgiften, men någon sådan finns naturligtvis inte. Alla donationer är helt frivilliga och låten är bara en parodi på Radiotjänsts gamla reklamfilm

Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar