tisdag 23 augusti 2016

Trivsel vs. Effektivitet

Vissa dagar är det svårt för oss att vara effektiva. Idag har det varit just en sådan dag. Anledningen är att vi helt enkelt har haft det lite för trevligt. Till att börja med var det svårt att lämna sängen efter den sjätte natten i rad här på loftet. Först nu börjar kroppen känna sig hemmastadd nog att slappna av ordentligt, ett fenomen som allt annat än förenklar uppstigningsprocessen. 

"Kenyanska pannkakor" menar Oskar

Efter en löptur vid Öresjö Friluftsgård i Trollhättan fastnade vi än en gång, den här gången hos familjen Andersson. Lasse och Isabellah är nyinflyttade i stan och har fullt upp med både möblering och renovering, men de tog sig ändå tid att svara på lite frågor och samtidigt bjuda på enorm gästfrihet. Inte nog med att vi bjöds på varm lunch, efteråt kunde vi följa orienterings-VM på tv från familjen Anderssons nya vardagsrum. Plötsligt var klockan 14:00 och vi hade bara hunnit med ett av dagens tre spår. En effektivare dag hade vi varit färdiga så dags. 

Klassisk handskakning med Isabellah!

 Är det mot förmodan någon som inte känner till Isabellah Andersson kan ni läsa på om alla hennes SM-medaljer och svenska rekord på www.isabellah.se.

Hur som helst blev det lite stressigt efter vårt hembesök. Två spår återstod att springa och en utlovad middag åt våra värdar återstod att tillaga. Vi tackade familjen Wedenberg med Kockens linsgryta och ris, och skulle inte det vara nog understryker vi än en gång hur mycket vi uppskattar att vi har fått använda deras hem utanför Ljungskile som bas medan vi avverkat hela västkusten. Jag kan bara tala för mig själv, men det har varit resans bästa dagar hittills. 

Vi har inte varit effektiva, men allting har hunnits med. Även idag hinner blogginlägget publiceras innan 24:00. Godkänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar