söndag 14 augusti 2016

Världens bästa film om Sveriges Bästa Motionsspår

För snart ett par veckor sedan gästades vi några dagar av Andreas Jonsson. På bloggen beskrev vi Andreas som en talangfull mångsysslare från Karlskrona. Nu har han använt en av sina många talanger för att skapa världens bästa film om Sveriges Bästa Motionsspår!


Filmen finns på Andreas youtubekanal under titeln "Sveriges Bästa Motionsspår - 290 kommuner på 3 månader", men det går naturligtvis lika bra att kolla på den här via bloggen.  

Det är svårt att beskriva hur tacksamma vi för att Andreas lagt ner så mycket tid och energi på det här. Till att börja med hängde han ju faktiskt med oss nästan en hel vecka mellan Vansbro och Knivsta, alltid med kameran i högsta hugg. Ibland sov han under bar himmel för att få till så kallade timelapses, även om det regnade. Och när han väl tagit flyget hem till Karlskrona satte han sig och klippte ihop allt material till den bästa filmen vi hade kunnat tänka oss. Hoppas ni tycker lika mycket om filmen som vi. Vill ni stötta Andreas i hans framtida filmskapande kan ni exempelvis prenumerera på hans youtubekanal ForBeTV. Vill ni stötta projektet Sveriges Bästa Motionsspår finns många bra tips under fliken Stötta projektet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar