lördag 10 september 2016

Hunger

Hetsig dag. Sex motionsspår stod på schemat. Höll på att bli sju. Resultatet blev en dag utan vår sedvanliga lunchpaus på någon lokal matvarubutik, och visst gick det an! Oskar tog en bit äppelkladdkaka vid lunch och jag en näve ljuvliga björnbär vid tvåsnåret. På det stod vi oss hela dagen, åtminstone kroppsligt. Vi kunde med andra ord springa och röra på oss utan bekymmer, men samtidigt ville hjärnan inte riktigt släppa det där med föda. Kanske är känslan av hunger lite väl starkt förknippat med mat. Kanske är det okej att vara lite hungrig ibland. 

Det fina är att när vi väl hade bestämt oss för att vi inte hinner med någon ordentlig lunch så gick hungern nästan över. Med möjligheten försvann också suget. Igår kväll laddade vi å andra sidan med en ordentlig portion ris, kyckling och äppelkaka hos familjen Areskoug Josefsson, och nu har vi precis tagit igen oss med en gryta wok hos vår gamla gymnasiekamrat Adam som flyttat till Halmstad. Det är alltså knappast inte så att vi svälter. Vi experimenterar bara lite med hungerkänslan. 

Till slut såg till och med den här lilla rackaren aptitlig ut

Att det blev hela sex spår idag beror förresten på att vi för ovanlighetens skull bestämt oss för att besöka flera spår i flera kommuner (både Gislaved och Varberg). Annars brukar vi hålla oss till fyra kommuner om dagen. Kan tyckas lite knasigt att skippa lunchen en så tuff dag, men lyckligtvis har utbudet varit sådant att vi inte har behövt springa särskilt långt, inte mer än 7km på varje spår. Själv börjar jag faktiskt känna mig riktigt pigg nu efter ett par lugna dagar. Och låret börjar bli helt. Dags för ett snabbt pass igen kanske? Måste ju träna lite inför den avslutande Bokskogsmilen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar