måndag 12 september 2016

Storslagna planer

Observanta bloggföljare har kanske noterat den nya fliken som har dykt upp på högerkanten. Vanligtvis brukar vi ta dagarna som de kommer; hasta förbi vissa kommuner, stanna extra länge där det händer något intressant, käka lunch när vi känner för det och så vidare. Så varför har vi valt att vara så punktliga när vi kommer till Blekinge? Det ska vi försöka reda ut i det här inlägget.

Från början var det tänkt att vi skulle ta hela Blekinge på en helg, men så blev vi kontaktade av Sofia Swartz från SISU som tyckte att vi borde krydda till Blekingevistelsen lite. Det är ju trots allt hemmaregion åt hela hälften av oss som jobbar med projektet. Snart kom vi på att det roligaste vi kunde göra naturligtvis skulle vara att bjuda in så många som möjligt att springa med oss! Exakt vad det innebär är inte helt hundra. Kanske blir det bara en lugn runda runt spåret och lite gott snack, kanske blir det gemensam intervallträning eller något annat tufft. 

Oavsett vad vi gör så hoppas vi att det kommer mycket folk. Samtidigt som vi springer får vi nämligen återbesök av Andreas Jonsson som gjorde den grymma filmen om Sveriges Bästa Motionsspår. Den här gången ska han på uppdrag av Visit Blekinge göra en film med mer fokus kring länets motionsspår, och det är lite därför vi har ändrat på originalplanen. Det passade helt enkelt bättre för Andreas som tänkte ställa upp i SM i långdistansorientering just den helgen. Istället flyttar vi på våra besök i Karlshamn och Ronneby till helgen därpå då vi ändå hade planerat att återvända till Blekinge för att medverka på nästa SM. Då ska Oskar tävla samtidigt som jag hjälper min förening OK Orion att arrangera. Jag ska också passa på att nämna att vi har blivit generöst sponsrade med en övernattning på Ronneby Brunn i samband med att vi testar spår i Ronneby 25/9. Det ser vi väldigt mycket fram emot!

Bästa bilden på oss och Andreas

 Nu har jag ägnat väl mycket bloggutrymme åt att förklara hur vi har planerat. Imorgon kommer ett inlägg med mer matnyttig information om Blekingetouren och hur ni läsare kan ta del av den. Adjöss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar