fredag 11 november 2016

Dags för steg tre

Även i ett vitt och kyligt Jämshög har de senaste dagarna präglats av presidentvalet på andra sidan sundet. För första gången sedan vi flyttade in har vi brutit mot vår heliga regel att gå upp senast 07:00. Efter några småtimmar med Filip och Fredriks valvaka vaknade vi upp precis lagom till segertalet. Vi handskades med det överraskande resultat i några timmar, men till slut gick livet i Jämshög vidare. Vi har efterforskat, skrivit och sprungit mer än någonsin. För övrigt så är orienteringsgymnasiet är äntligen igång igen efter två veckor vila och en vecka höstlov. Sällskapet på träningarna utnyttjar vi friskt. Lite för friskt kanske. Själv har jag visst råkat drabbas av en liten mikroförkylning så här i slutet av veckan. Kan också ha att göra med den sömlösa valnatten. Hur som helst, små förkylningssymptom skulle inte få stå i vägen för vår Skånetripp. 

Malmö skyline. Bilden är hämtad från www.cornerstone.se

Ja igår drog vi alltså till Malmö för en date med förlaget Roos & Tegnér och ingen mindre än Mr. Tegnér själv. Vi laddade först med ett återbesök på underbara Bokskogsmilen i Torup, och sedan visade Oskar var man hittar Malmös bästa falafel. Tydligen är Malmö enda staden i Sverige där man kan avnjuta en riktigt fin falafel. Jag var såld redan vid priset. Middag för 35:- får man inte var som helst. Av en händelse låg Malmös bästa falafelställe i samma byggnad som förlaget, så när vi var färdigätna var det bara att traska över till mötet.

Nå, vad ska man egentligen förvänta sig av ett förlagsmöte? Löften? Kontrakt? Förskott? Det vi fick med oss hem var ett konkret mål. Och inspiration. På hemvägen öste vi ur oss så många idéer att vi nästan lättade. Hur det här nya målet ser ut lär ni som följer oss bli varse väldigt snart. Ni kommer alla att vara djupt involverade. Nu gör vi oss redo för att ta det här projektet ytterligare ett steg i rätt riktning.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar