lördag 30 juli 2016

Back in business

O-Ringen är avklarat. På den avslutande jaktstarten blev det en sammanlagd 24:e plats för mig i klassen H21E2 (kan översättas till "elitklass 2 för herrseniorer") och en desto bättre 16:e plats för Oskar i H21-1 (första halvan av "urklassen" för herrseniorer). Fullständiga resultat kan ni se på O-Ringens hemsida

Många kuperade mil blev det uppe bland Sälenfjällen. Rent fysiskt hade vi klarat oss utan de närliggande motionsspår vi passade på att besöka under veckan. Men vi är ändå glada att ha besökt så fantastiska rundor som BanAnna i Mora och cykelstigarna i Rörbäcksnäs. I Orsa hittade vi också ett världsunikt elljusspår - det var kanske inte det roligaste att springa, men på hur många andra spår kan man få se livs levande isbjörnar?

Genom tre lager staket förvisso, men ändå - Isbjörnar!

Vi ska vara helt ärliga. Vi glömde Falun. På grund av den här lilla missen var vi tvugna att tjuvstarta resan redan igår, istället för idag som vi planerat. Men vilken smakstart det blev. Stigarna över de flacka rullstensåsarna genom Hästingeflottan konkurrerar i den absoluta toppen bland natursköna leder och spår.

Bland biotopskyddade myrar på Hästängsleden i Vansbro kommun.

Nu är vi alltså på gång igen. Vi har precis anlänt till dagens första spår i Övre Tjärna, Gagnefs kommun. Ikväll väntar en spännande nyhet här på bloggen, då ska vi nämligen presentera vår första gästresenär!

1 kommentar:

  1. Bra jobbat på Oringen av er båda. Inget snack längre att Philip nu är given i Orions 1:a lag och att Oskar fortsätter att utvecklas.

    SvaraRadera