lördag 30 juli 2016

Gästen

Andreas Ola Gunnar Jonsson heter den snart 17-årige killen från Karlskrona som kommer att göra oss sällskap i veckan. Journalistspecialisten Oskar har ställt några väl valda frågor:

Vad sysslar du med?
-Jag sysslar nog med lite mer än vad jag har tid till. Huvudsakligen producerar jag musik, skapar filmer, fotograferar och såklart orienterar.

Just nu går Andreas på orienteringsgymnasiet i Olofström som även ordinare SBM:are Oskar och Philip en gång harvat sig igenom. Andreas tycker det är kul att lära sig nya saker och har tydligen provat det mesta:

Karate?
-Ja.
Fäktning?
-Ja.
Poesi?
-Ja.
Kapsylsamling?
-Ja.
Origami?
-Ja.
Sticka?
-Ja.

Med ett sådant cv verkar en veckas motionsspårstestande som ett naturligt nästa steg. Eller?

Vad kommer du ha för roll i projektet?

-Jag ska spela in en riktigt fet reklamfilm för ert projekt. Och så ska jag njuta av slutet på mitt sommarlov.

Andreas uppgift är alltså inte i första hand att testa spår utan att dokumentera projektet, men självklart kommer han också att bidra med både skriftligt och bildligt innehåll till den kommande boken.

Andreas bidrar redan stort till resan

Har projektet varit så som du tänkt dig?
-Mat, boende och resor har varit precis som jag tänkt mig. Men jag blev förvånad över hur långa sträckor ni springer varje dag.

Tids nog ska väl även Andreas bekanta sig med de långa sträckorna. Kanske får han äran att gästskriva här på bloggen också, men till morgondagens inlägg väntar ett nytt avsnitt av Oskar Uncut. Vi syns då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar