tisdag 16 augusti 2016

Halvlek!


Observanta läsare noterar en ovanlig förändring under fliken "Avverkat" till höger här på bloggen. Andelen avklarade kommuner är rödmarkerad för att uppmärksamma att vi precis har passerat vårt största milstolpe hittills. Under dagen har vi nämligen avverkat vår 145:e kommun.

Det som gör siffran 145 extra speciellt är att Sverige har exakt dubbelt så många kommuner. Första hälften tog slut vid Frykstastugan i Kil och det firade vi med att byta ut den ordinarie billiga Brieosten till en Camembert på extrapris. Brieost till lunch låter kanske lyxigt, men under resans gång har vi insett att budgetvarianterna av brie är en av butikernas allra billigaste ostar, och dessutom lika god som de dyrare versionerna. Nog om det, mer om resans spektakulära matbasvaror väntar i ett kommande inlägg. Efter lunchen tog vi ett efterlängtat kliv över mittlinjen och befann oss därmed i Grums. 


Äntligen i soliga Grums!
Andra halvlek började bra. I anslutning till Grums bästa motionsspår fanns både löparbana och ett av de största utegymmen vi sett. Oskar började med ett varv på spåret, fortsatte med fyra hårda 1000m-intervaller och traskade sedan över till gymmet för att slå rekord på den tuffa hinderbanan. Allting filmades och kommer naturligtvis läggas ut på hemsidan så fort vi får tillgång till wifi. Det mesta av vårt arbete sker annars via en kraftigt begränsad mobildatabudget, så om ni skulle råka chefa över något schysst teleföretag är det dags att sponsra oss. För att verkligen bygga upp förväntningarna kostar vi i alla fall på oss att ladda upp en kort teaser.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar