lördag 3 september 2016

Ett annorlunda dygn

Sedan igår kväll har projektet tagit lite nya svängar. Vi avrundade dagen i Norrköping där vi blev otroligt varmt bemötta och välkomnades att sova i OK Kolmårdens rymliga klubblokal. Efter bäddning, bad och bloggande fick vi besök av inom multisporten meriterade Henrik Vuorinen som visade oss runt klubbens reflexbana, en bana som han för övrigt markerat upp på egen hand. Även om reflexbanan föll lite utanför våra ramar för motionsspår så var det en fantastiskt mysig träningsform och ett spännande alternativ till ordinarie elljusspår.

Reflexbanelöpning är ingen lek för fotografen

Natten fortlöpte med en ovanligt sen middag, ett utlöst inbrottslarm och när vi till slut låg på gränsen till drömmarnas land fick vi naturligtvis besök från vaktbolaget. Skulle ni i OK Kolmården få en saftig faktura på grund av det här ståhejet så kan ni vidarebefordra den till oss. Kontaktuppgifter finns här.

Henning, älskvärd värd och ofrivillig modell
 Det annorlunda dygnet fortsatte vid Linköpings tågstation tidigare i förmiddags. 11:00 tog Oskar tåget hem mot Malmö för att närvara på bröllop, och kanske är det där han sitter just nu. Själv sitter jag och inväntar ännu en sen middag, den här gången tillagad av ingen mindre än min gamla klasskamrat Henning Ottmer. Förutom att bjuda på boende och nu mat har Henning tillbringat sin lediga dag som vikarierande motionsspårstestare istället för Oskar. Tack för avlastningen Henning! Och allt annat såklart.

Imorgon kommer Oskar tillbaka och då är det dags för ett nytt avsnitt av Oskar Uncut. Vi får väl se varifrån han hämtar inspiration den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar