fredag 30 september 2016

Walkover


Gripen av stundens allvar


Den 92:a dagen är över. Den började med ett efterlängtat varv på Bokskogsmilen i Torups rekreationsområde, Svedala kommun. Den länge tilltänkta tvekampen slutade i seger för Oskar genom walkover. Plötsliga hälsenebesvär kom i vägen. Lägligt, så här på slutet av resan. 

Ibland kan det vara okej att kasta in handduken. Lyckligtvis har det aldrig varit något alternativ under resan vi gjort. Nu är de tre månaderna över och de två löparna har sprungit i åtminstone 289 av landets kommuner. Gotland återstår, det får vi ta och lösa under månaden som kommer, men om vi bortser från det: Vi klarade det! Vi är i mål. 

En sista tur på Bulltoftas femma

 Vi är i mål, men långt ifrån klara. Den riktiga utmaningen väntar. I tre månader ska vi samarbeta och producera något läsvärt av alla tusentals sidor text och bilder vi har med oss till skrivarlyan i Jämshög. Vi kanske har tagit oss vatten över huvudet, det lär vi snart bli varse. Tills dess, eller tills boken är klar, följer ni oss fortsatt här på bloggen. Närmast väntar en sammanfattning av den sista månaden på resa, och på söndag det sista avsnittet någonsin (tror jag) av Oskar Uncut. Då tror jag vi kan förvänta oss en storslagen summering av allt vi gått igenom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar