fredag 3 mars 2017

Tiden har kommit

Två tysta vintermånader har gått. Snö har fallit och snö har töat bort. Ett kort tag förvandlades till och med motionsspåren här nere i Blekinge och Skåne till skidspår. På andra ställen återstår fortfarande hundratals mil att stakas (inte minst i Mora), men även där återgår spåren så sakteligen till det härliga tillstånd vi bekantade oss med under vår resa. Det är i dessa ljusnande tider vi gör vår återkomst.

Vi har knappast varit sysslolösa den senaste tiden. Vi har för all del haft fullt upp med annat - jag med min nya anställning i Orienteringsklubben Orion, Oskar med sitt jobb på Byggfabriken, sina retorikstudier på Lunds universitet och sin uppladdning inför helgens Vasalopp - men i vartenda öppen vrå av schemat har vi tuggat vidare med Sveriges Bästa Motionsspår. Och nu, åtta månader efter starten på vår saga, har tiden äntligen kommit för nästa kapitel.

Nästa fredag har vi äran att få presentera stora nyheter om projektet. Nyheter till glädje för alla följare, motionsspårsentusiaster, till och med alla löpare. Missa inte det!

Sommarens hetaste pojkband är tillbaka

Tills vidare önskar vi Oskar Jensen lycka till med sitt första riktiga Vasalopp. Vi syns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar