fredag 10 mars 2017

Topplistan

Nyhetsdags! Topp 100-listan över Sveriges bästa motionsspår är klar och inom kort kommer den att bli tillgänglig för alla! Redan nästa fredag kommer vi att presentera plats 100 här på hemsidan, och sen fortsätter vi helt enkelt med ett spår om dagen ända fram till toppen som vi når någon gång i Juni. Se det som en adventskalender, fast i vårtider och med ungefär fyra gånger så mycket spänning. En topp 100-lista innebär att
 hela 213 av motionsspåren vi besökte i somras tvingats bort, så lita på att spåren som är kvar håller toppklass. Till och med det 100:e spåret är ett vi gärna återvänder till någon gång. Listplaceringarna är framtagna med stor hjälp av vår finurliga motionsspårsalgoritm, men inget spår kommer att presenteras utan en fullständig motivering och all annan nödvändig information som stöttar placeringen. Håll er uppdaterade!

"Men vänta nu", tänker några av er. "Är det här slutet på projektet? Vad hände med boken?Tycker ni att vår nyhet väckte fler frågor än den besvarade så hänvisar vi till nästa inlägg. Där går vi in på detalj varför vi väljer att presentera topplistan på det här sättet och vad det innebär för projektet som helhet. Det inlägget kommer att publiceras nu på måndag!

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar