torsdag 9 juni 2016

Kvarntorpshögen: Besegra trappan

Lite drygt tre veckor återstår till avfärd. Redan nu finns det några hållplatser som vi längtar lite extra efter att besöka. En sådan hållplats är Kvarntorpshögen i Kumla kommun. 

Det kan diskuteras om Kvarntorpshögen verkligen räknas som ett motionsspår. Initiativtagarna i QuiteRight har i alla fall lyckats väl med att etablera något som kallas Besegrat trappan. Sedan starten 2012 har hundratals löpare klarat utmaningen som går ut på springa 10 varv upp och ner för Kvarntorpshögen inom ett tidsintervall på fem timmar. Varvet börjar upp för Sveriges längsta trätrappa (427 trappsteg) och passerar flera konstverk på vägen. Självklart ska vi besegra trappan när vi besöker Kumla!

Läs mer om Kvarntorpshögen och Besegrat trappan på www.besegrattrappan.se!

Bilden är hämtad från Elin Nylanders blogg SnyggElin.

3 kommentarer:

 1. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera
 2. behöver du ett lån? Jag är en registrerad och pålitlig långivare, jag ger lån till personer som har ekonomiska svårigheter, människor som försöker betala skolräkningar, de som försöker köpa en bil eller starta eget företag, entreprenörer och myndigheter.
  För mer info eller låneansökningsformulär kontakta oss via e-post på (steglan247@yahoo.com)
  få ditt brådskande lån inom 24 timmar så får du pengaröverföring till ditt konto.

  SvaraRadera
 3. Låneerbjudande mellan seriösa och snabba individer på 48 timmar

  Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja korta och långa individuella lån från 5 000 € till 10 000 000 € till alla seriösa personer som vill ha detta lån. 3% ränta per år beroende på utlånat belopp Du kan betala tillbaka under 3 till 25 år max beroende på utlånat belopp.

  E-post ; matilda.larsson0007@gmail.com

  SvaraRadera