söndag 3 juli 2016

Risto, Mona och Börje

En grym dag är på väg mot sitt slut. Dagen började med ett bonusbesök vid Högforsens motionsspår för att få lite bättre bilder, och där träffade vi på Risto Kelloniemi, en av Jämtlands främsta löpare genom tiderna. Efter morgonturen i Högforsen bar det av mot Östersund och nationalarenan för skidskytte. Turen fortsatte, där mötte vi nämligen skidskytten Mona Brorsson på väg hem från ett spänstpass. Så sent som i fjol blev Mona 6:a på VM, och av allt att döma är hon på väg mot ännu större framgångar kommande vintrar.

Under eftermiddagen har vi besökt Krokom och Åre kommun. Vid idrottsplatsen i den lilla byn Ås sydost om Krokom hittade vi Börje Ohlsson. Tack vare Börje har vi tak över huvudet även i natt. På TV:n ser vi fotbolls-EM och genom fönstret ser vinden piska upp Storsjön. En värdig avslutning på en fantastisk dag! 

Oskar och Risto Kelloniemi, Jämtländsk rekordhållare på flera distanser.

Landslagsåkaren Mona Brorsson på Östersunds skidskyttearena
Kvällens boning. Tack Börje!



1 kommentar:

  1. Låneerbjudande mellan seriösa och snabba individer på 48 timmar

    Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja korta och långa individuella lån från 5 000 € till 10 000 000 € till alla seriösa personer som vill ha detta lån. 3% ränta per år beroende på utlånat belopp Du kan betala tillbaka under 3 till 25 år max beroende på utlånat belopp.

    E-post ; matilda.larsson0007@gmail.com

    SvaraRadera