torsdag 5 oktober 2017

Justering i Föreningsstödet

Yo!

En justering har gjorts i Föreningsstödet som vi lanserade för snart en vecka sedan.  I materialet som vi har tagit fram har vi sänkt priset på boken från 169:- till 160:- för att bättre matcha priset på boken då den beställs direkt från vår beställningssida (159:-). Som en följd har vi också justerat den summa vi fakturerar per såld bok så att även den har blivit lägre. Sammantaget innebär det alltså inga förändringar i er förtjänst utan alla föreningar som säljer vår bok tjänar fortfarande samma summa per såld bok.

-"Varför 160:- och inte 159:- som på beställningssidan?"
Även om swish blir ett allt vanligare betalningsmedel i föreningslivet gissar vi att det fortfarande finns föreningar och individer som föredrar kontanter. Närhelst kontanter är inblandade inbillar vi oss att jämna summor är en fördel.

-"Blir det inte knas om vi redan börjat ta in beställningar för 169:-?" 
Nja, det innebär bara en bonus till klubbkassan motsvarande 9:- per bok. Och vet ni vad? I själva verket är ni fria att ta vilket pris ni vill för boken. Japp, det är er frihet som distributörer, men givetvis påverkar sådana prisändringar såväl efterfrågan som er förtjänst. Den enda siffran som är konstant är summan vi fakturerar er med per beställd bok, så väljer ni till exempel att fortsätta sälja boken för ett högre pris tjänar ni mer men kanske på bekostnad av PR (det kan ju verka fult). Säljer ni å andra sidan boken billigare borde ni får fler böcker beställda men tjänar mindre per bok. Elementära marknadsregler, helt enkelt.

1 kommentar:

 1. God morgon.
  Jag har en kapital som kommer att användas för att bevilja korta och långfristiga lån som varierar från 5 000 till 1 000 000,00 € till alla seriösa personer som vill ha ett lån.
  Min Lån beviljas med en fast ränta på 2% under Lånets löptid.
  Du kan betala tillbaka lånet under en period av mellan 1 och 24 år beroende på hur mycket lånet är.
  Du har olika projekt som för tillfället är blockerade av finansieringsskäl, jag kan hjälpa dig.
  Så om du behöver kredit tveka inte att kontakta mig för att veta mer om mina villkor.
  Vänligen kontaktya mig direkt via Email: Francoismathieu28@gmail.com

  SvaraRadera