söndag 18 februari 2018

Björnen vaknar

Den mångsidiga björnen står symbol för allt från klimathot till gos, och för den som gräver djupt finns det säkert flera paralleller att dra mellan Sveriges största rovdjur och Sveriges Bästa Motionsspår. Den mest påtagliga likheten är nog ändå vår tendens att vid minsta tecken på snö och kyla ställa om metabolismen helt och falla i djupaste dvala. Inte ett ljud, inte ett inlägg ger vi ifrån oss. På håll kunde man nästan tro att vi låg livlösa och bara de som vågar sig riktigt nära skulle märka att vårt hjärta fortfarande slår med samma styrka och samma taktfasthet som alltid. Dvalan gör oss gott: den ger oss en chans till återhämtning och reflektion, men ingen mår bra av att sova för länge. Snön täcker förvisso ännu våra hemvidder, men nu har det blivit dags för den här björnen att vakna. 

Vi får väl börja med en recap: Vi som skriver heter Philip och Oskar. Det är den 18:e februari och det har gått lite drygt två månader sedan vi släppte boken om Sveriges bästa motionsspår. Boken baserade vi på en tre månader lång resa genom Sverige där vi sprang på, fotade och dokumenterade de bästa motionsspåren i var och en av Sveriges 290 kommuner. När vi kom hem i slutet av September började vi skriva och skrivandet tog sin tid, men när sommaren var kommen 2017 hade vi vårt manus. Nu skulle vi bara finansiera trycket också, och detta gjorde vi genom att samla förhandsbeställningar. Med mycket och hårt arbete nedlagt gick det inte bara vägen, till slut fick vi in så många förhandsbeställningar att vi hade råd att trycka en överupplaga. Mer böcker åt folket tänkte vi och tryckte naturligtvis upp så många vi bara kunde! Men nu börjar även överupplagan ta slut, och detta innebär att chansen att få ett eget exemplar av Sveriges Bästa Motionsspår rinner iväg. Detta är anledningen till att vi nu lämnar vår dvala. Vi ska se till att ingen som vill ha världens bästa guide till Sveriges bästa motionsspår missar denna chans! 

Idag har vi bara 746 böcker kvar. 746 böcker som lockar till idrott, motion, friluft och upptäckande. 746 billiga böcker som i bästa fall nätt och jämt kompenserar vårt fantastiska (men kostsamma) testande av motionsspår i alla Sveriges kommuner. Nu är förresten helt rätt läge att köpa boken om Sveriges Bästa Motionsspår, till dig eller till dina vänner. Våren är på väg och en bättre tid att uppleva våra underbara motionsspår är svår att tänka sig. Med vår bok hittar du guldkornen oavsett var i landet du befinner dig, så se till att en av de sista 746 böckerna blir din!

Du hittar boken i närmsta Byggfabrikenbutik, eller så beställer du ditt exemplar här!

Vi syns i spåret!

Philip Persson
Oskar Jensen

Björnen vaknar. Bilden lånad från http://www.skansen.se/sv/brunbjörn (2018-02-18)

1 kommentar:

 1. Hej!
  Ursäkta mig men bara för att berätta att vi är ett samhälle på platsen och vi erbjuder pengar lån till alla seriösa och ärliga människor att expandera sin verksamhet eller göra ett köp. Räntan är 3% per år.
  För mer information, kontakta oss via e-post eller whatsapp.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera